Vi kan hjælpe dig både med opstart og flytning til cloud baserede e-mail tjenester. Herunder men ikke begrænset til Google, Exchange og Protonmail.

Google G Suite E-Mail

Quanto kan hjælpe din virksomhed med opsætning af Google G Suite E-mail hosting. Vi har mange års erfaring med administering af Google Services. Ud over e-mail hosting giver G Suite dig også adgang til Google’s drev med med dokumenter, regneark og presentations værktøjer. Du får også adgang til gruppe chat og møde funktioner samt kalender.

Office 365 med Exchange

Quanto har også erfaring med Office 365 hvor du får adgang til Word, Excel og Powerpoint som du kender det fra Office pakken. Samtidig kan du få adgang til Microsoft’s hostede Exchange løsning. Så slipper du for at administrere licenser og e-mail servere selv. Her i får du også adgang til OneDrive.

ProtonMail

Quanto benytter selv ProtonMail til mail hosting. Fordelen ved ProtonMail frem for Office 365 og G Suite er at deres løsning er 100% krypteret. ProtonMail snager ikke i dine e-mails, det er hostet dybt under jorden og beskyttet under stærke schweiziske data sikkerheds love. Det er under ingen omstændigheder muligt for myndigheder, virksomheder eller ProtonMail selv at  se din e-mail. Denne løsning er god for virksomheder der behandler personfølsomme data.


Find den bedste løsning for din virksomhed!

Ring til Quanto

Du kan ringe på tlf: +45 773 444 10
Telefontider: Alle dage fra 10-20

Skriv til Quanto

Herunder kan du kontakt Quanto support, og få hjælp til din problemstilling. Vi bestræber os på at svare alle henvendelser inden for 24 timer, og gerne hurtigere.