Quanto kan hjælpe din radio station med det tekniske. Vi har mange års erfaring indenfor integrationer af afviklings system, hjemmeside og streaming.

Sam Broadcaster

Quanto kan hjælpe dig med at programmere til Sam Broadcaster. Skal du have integreret din hjemmeside, og Sam? Vi har erfaringen. Fra tidligere projekter har Quanto bygget systemer der både tillader kommunikation af nuværende sang til hjemmeside, samt musik ønsker fra hjemmeside. Vi har også erfaring med lave live udsendelser via Sam Broadcaster, hvor man fra en hjemmeside kan trykke på en knap, og blive sat på.

Stereo Tools

Ved at Stereo Tools sammen med din broadcast løsning kan du processere dit lydsignal og være sikker på at al lyd er lige højt, du kan samtidig justere forskellige dele af lyden, så du kan få præcis den lyd du vil have.

Icecast2

Icecast2 dominerer streaming verdenen. Det er en industri standard som bør benyttes. Quanto’s lyd-streaming tjenester er baseret på icecast2. I Icecast2 er det muligt at lave fallback løsninger, og relays – således at hvis et signal dør, kan et andet tage over – på den måde kan du have et redundant stream.

Shoutcast

Shoudcast er en forældet teknokolgi, som ikke bør benyttes længere. Quanto leverer ikke Shoutcast løsninger, men vi hjælper gerne med at migrere over til Icecast2.


Find den bedste løsning for din virksomhed!

Ring til Quanto

Du kan ringe på tlf: +45 773 444 10
Telefontider: Alle dage fra 10-20

Skriv til Quanto

Herunder kan du kontakt Quanto support, og få hjælp til din problemstilling. Vi bestræber os på at svare alle henvendelser inden for 24 timer, og gerne hurtigere.