Quanto tilbyder web-hosting services til private, foreninger og mindre virksomheder. Quanto tilbyder både drift a web-hotel og en dedikeret web-server.

Vi har en stor erfaring med hjemmeside hosting. Da vi igennem mange år har vi drevet både større og mindre løsninger for et bredt spektrum af kunder. Vi baserer vores løsninger på WordPress med en Linux Apache MySql PHP backend. Alle kunder får deres egen virtuelle server, som kan skaleres efter behov. Vi kan også lave en løsning med flere severe, for redundans.

Hjemmeside migrering

Skal du have flyttet din hjemmeside fra en udbyder til en anden? Eller har hoster du siden selv, og vil have den i skyen? Quanto kan hjælpe dig med denne process. Vi har ofte flyttet hjemmesider fra en udbyder til en anden for vores kunder og har haft stor success.

Ny hjemmeside?

Mangler du en hjemmeside? Frygt ikke, Quanto kan hjælpe dig i gang. Vi har stor erfaring med udvikling af WordPress hjemmesider, og optimering her af.

Eksisterende hjemmeside?

Har du en eksisterende hjemmeside vil vi gerne se om vi kan hjælpe dig med at vedligeholde den. Vi er kompetende inden for WordPress og Joomla, og kan også supportere specialfremstillet html, css og php kode.


Find den bedste løsning for din virksomhed!

Ring til Quanto

Du kan ringe på tlf: +45 773 444 10
Telefontider: Alle dage fra 10-20

Skriv til Quanto

Herunder kan du kontakt Quanto support, og få hjælp til din problemstilling. Vi bestræber os på at svare alle henvendelser inden for 24 timer, og gerne hurtigere.